Läxhjälp Göteborg – Var, när & hur?

Läxhjälp i Göteborg finns det enligt mig bara ett företag som gäller. Men alla gillar vi olika och kan därför inte utesluta något läxhjälpsföretag. Men är det läxhjälp i Göteborg ni söker så ska jag dela med mig av det jag gått igenom!

Där det började

Läxhjälp i GöteborgSvårt att sitta still, koncentrera mig, tyckte det var tråkigt, sket i mina läxor, blundade. Känner du igen dig? Jag gick i 9an och spelade helst datorspel, var med kompisar eller kollade in i väggen, allt för att inte behöva göra mina läxor.

Pappa kom med den ”dumma idén” om att jag skulle beställa läxhjälp… Ja, jag var ju inte glad över det kan jag lugnt säga.

Där det slutade

Jag började med läxhjälpen och det gick faktiskt riktigt bra. Jag började se läxorna som en sport och gav mig in i varje kamp med glädje (tro det eller ej), jag är nog den som är mest förvånad. Jag gjorde läxorna så fort jag kom hem, var sedan ledig och gjorde det jag annars brukade göra. Sedan på de saker jag fastnade på använde jag min läxhjälp att komma förbi och på så sätt fastnade jag aldrig utan fortsattes att utvecklas och komma ikapp mer och mer för varje dag. Viktigt är dock att man inte ger upp. Jag hade svårt för det och att direkt komma ikapp är inte realistiskt. Vill tacka för all hjälp jag fått med min läxhjälp!