muggar

Pappersmuggar med tryck kan användas på många sätt

Muggar kan användas på många olika sätt. Inte bara för att dricka kaffe. Du kan trycka muggar på väldigt många sätt. Så när du beställer dina muggar tänk på olika användningsområden som kan vara bra för ditt företag. Kanske fylla dom med godis och ge bort dom till anställda eller kunder. Eller om du står på en mässa kan du ge bort muggar antingen med godis eller andra kontorstillbehör. 

Vi erbjuder pappersmuggar i olika typer av storlekar samt även som enkelvägg eller dubbelvägg. Enkelväggiga fungerar till alla tillfällen, men önskar du ha en lite lyxigare mugg och som inte blir lika varm att hålla i – då är en mugg med dubbelvägg att föredra!

Tillverkning och användning

Du kan använda muggar vid många olika tillfällen. Självklart är det givet för att dricka en god kopp kaffe men du kan också ge bort dom eller fylla muggar med gott godis till anställd eller kunder. 

Pappersmuggar med tryck kan användas för varma drycker som kaffe och te eller kalla drycker som läsk och vatten. De kan också användas för mat som soppa eller glass.

Pappersmuggar är ofta fodrade med plast eller vax för att göra dem vattentäta och förhindra läckage.

Vissa pappersmuggar är komposterbara, vilket innebär att de kan brytas ner av mikroorganismer till organiskt material som kan användas som gödningsmedel. Dessa muggar måste komposteras i en kommersiell komposteringsanläggning, eftersom de flesta kompostbehållare för hemmabruk inte får vara tillräckligt varm för att bryta ner koppen.

Pappersmuggar med egen design har flera fördelar jämfört med plast- eller glas muggar. De är lätta och enkla att transportera, vilket gör dem idealiska för mat och drycker som kan tas med hem. De är också billigare att tillverka än plast- eller glasmuggar. De är inte bara fina och titta på, de hjälper dessutom att marknadsföra företaget på ett prisvänligt och snyggt sätt!

Pappersmuggar har dock också ett antal nackdelar. De är inte återanvändbara, så de genererar mer avfall än återanvändbara muggar. De kan också vara svåra att återvinna på grund av det foder som används för att göra dem vattentäta. Trots sina nackdelar är pappersmuggar fortfarande ett populärt val för många människor. De är bekväma och lätta att använda, och det krävs ingen specialutrustning för att återvinna dem.

Att använda pappersmuggar med din företagslogotyp är ett utmärkt sätt att få ut ditt varumärke och marknadsföra ditt företag. Det är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ditt företag, och du kan vara säker på att dina kunder kommer att uppskatta gesten. Dessutom är det ett utmärkt sätt att visa upp ditt företags personlighet och göra ett bestående intryck på potentiella kunder. Det ser alltid väldigt proffsigt ut när man har pappersmuggar med sitt egna tryck stående bredvid kaffemaskinen när kunder ska ta sig en kopp.